ERASMUS Akreditasyon Programı

Okulumuzun, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü AB ERASMUS+ Akreditasyon programı Okul Eğitimi Konsorsiyum Başvurusu Kabul Edildi.

13.02.2024 30

Ulusal Ajans tarafından yapılan ilan doğrultusunda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan başvuru sonucunda 2021-2027 yılları arasında Müdürlüğün Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Yetişkin Eğitimi kategorilerinde konsorsuyum üyesi olmak isteyen okulların başvuruları kabul edilmişti.

Okulumuzun yaptığı başvuru sonucu yapılan değerlendirmede  AB Erasmus+ Akreditasyon Programı için Okul Eğitimi Konsorsiyum Başvurusu kabul edildi.

Erasmus+ Programı Erasmus Akreditasyon Belgesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından öğrenci ve öğretmenler için mesleki eğitim ve öğretim hareketliliği projeleri gerçekleştirme başarısını ispatlamış kuruluşlara, çok yıllı yeni bir kaynak sağlayarak uluslararası stratejilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaktadır.