Okul Müdürümüzün Öğrencilerimize Mesajı

Okul Müdürümüzün Öğrencilerimize Mesajı

Okul Müdürümüzün Dönem Sonu Öğrencilerimize Mesajı

17.01.2019 305

Sevgili öğrencilerim;

Hepiniz bizim için çok özel ve ayrı ayrı birer değersiniz. Kendi ikliminde açan çiçekler gibisiniz. Sizleri yaşama bağlayan sular ise öğretmenlerinizin sevgiyle uzanan elleridir. Tutun o elleri ve doyasıya öpün.

Sizleri birer çiçek tohumu olarak alıp ülkenin ve dünyanın tüm semalarına serpen, düştüğünüz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertmenizi öğütleyen öğretmenlerinizdir.

Bizler her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Esas olan sizlerin yeteneklerinize ve kabiliyetlerinize göre yön verip, başarınızı artırmaktır. Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin karşılığı olacaktır. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bizlere...

Sevgili öğrencilerim, biraz sonra alacağınız karne her şey değildir. Sizlerin sadece ders çalışma becerilerinizi ortaya koyan bir sonuçtur. Okulun varlık nedeni iyi insan yetiştirmektir. Önemli olan karnede oluşan sonuçtan ders çıkarmak ve ikinci dönem daha iyiyi nasıl başarabilir imi düşünmektir.

Tüm yaşam sürecinin içinde sürekli okuyun. Bu sadece bir kitap okumak değil... Hayatı, olayları, tabiatı okuyun. Kendi mutluluğunuzla yetinmeyip, toplumun mutluluğu için de çalışın. Birbirinizi sevin ve paylaşmayı bilin. Fikirlerinizi demokratik zeminlerde tartışın. Başkalarının fikirlerine saygılı olun. Kendinize güvenin, güvensizlik insanları başarısız kılar. Vatanınızı ve milletinizi sevip, yükselmesi için çalışın. Annenize, babanıza ve büyüklerinize karşı saygılı olun.

Bu duygu ve düşüncelerle yarıyıl tatilinizin değerli ailelerinizle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçmesini dilerim. İyi tatiller.

Süleyman ERDOĞDU

Okul Müdürü